2n Cicle EcoClimaUB: 15-16 Maig 2017

Els dies 15 i 16 de Maig del 2017 us vàrem poder oferir el 2n Cicle de Conferències EcoClimaUB, MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I/O ASSISTÈNCIA!

Qui i què ens explicaran?

Cada dia us oferirem una ponència principal i a continuació una sessió anomenada “Feedback EcoClimaUB” amb presentacions de 5 minuts. Finalment, tancarem les jornades amb una sessió de pòsters amb refrigeri anomenada World facts (sobre el creixement demogràfic de diversos països i l’impacte que suposa) a càrrec dels vins Torres (Torres-Earth Fundació) i del Vicerectorat de Recerca de la Universitat de Barcelona. 

PONÈNCIES PRINCIPALS:

  • La descarbonització del model energètic de la humanitat. A càrrec del Dr. Mariano Marzo (Departament de Dinàmica de la Terra i l’Oceà, UB). VIDEO
  • El canvi global i les ciutats, què està fent Barcelona? A càrrec de l’Irma Soldevilla (Ecologia Urbana, Ajuntament de Barcelona). VIDEO

FEEDBACK ECOCLIMAUB:

Els alumnes de l’assignatura “Diagnosi del Canvi Climàtic” del Grau de Ciències Ambientals de la UB (coordinadors: C. Gracia i N. Prat) han estat treballant en grup diferents temes relacionats amb el Canvi Global i ens en faran 5 cèntims. Aquest any les ponències es centraran tant en els ecosistemes terrestres com aquàtics, no us les podeu perdre! A més, aquestes ponències seran valorades per un petit tribunal format pel ponent d’aquella sessió, un dels coordinadors de l’assignatura de Diagnosi del Canvi Climàtic i un/a dels membres d’EcoClimaUB. S’atorgaran uns premis, on els criteris de selecció són: la capacitat de resumir el seu treball en 5 minuts, el contingut i l’originalitat.

Per a més informació podeu consultar el PROGRAMA del 2n Cicle EcoclimaUB: Maig 2017

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s