Un TOC de TICCC

L’acte UN TOC DE TICCC realitzat el passat 20 de Febrer a l’Aula Magna de la Facultat de Biologia (Universitat de Barcelona) ha estat tot un èxit!! Moltes gràcies per la vostra participació
Per un cantó, vàrem gaudir de la presència del Professor David Saurí de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i membre de la Comissió que ha elaborat el TICCC. Us pengem aquí la seva presentació, no us la perdeu! 
A més, vàrem poder gravar l’esperat Mannequin Challenge: Freeze Global Change per enviar un missatge! Doneu un cop d’ull també a la versió amb el making of!  
I per si encara teniu dubtes sobre QUÈ ÉS el TICCC o 3r Informe sobre el Canvi Climàtic a Catalunya, aquí teniu algunes pinzellades: 

Segur que heu vist mapes i notícies amb frases com “Què pot passar al 2050 amb les temperatures a Catalunya?” o imatges com aquestes:

ticcc

I què pot fer la Generalitat al respecte? Quines mesures poden aplicar? Per a tot això, primer caldrà saber el què i on passa per a poder predir què passarà en el futur. I això és el que el 3r INFORME SOBRE EL CANVI CLIMÀTIC DE CATALUNYA (també anomenat TICCC) pretén.

Concretament el TICCC: “analitza l’estat del clima i la seva evolució recent i futura a Catalunya, així com els impactes que té en els sistemes naturals i humans. Hi han intervingut cent quaranta autors procedents de totes les universitats públiques i dels principals centres de recerca de Catalunya, i l’han impulsat conjuntament el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS) del Departament d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic del Departament de Territori i Sostenibilitat, el Servei Meteorològic de Catalunya i l’IEC.

Més info de l’acte: cartell-toc-de-ticcc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s