Què us volem oferir?

Aquest 2017 iniciem l’any amb un seguit d’activitats que seran realitzades per professors i alumnes de la Facultat de Biologia al voltant del tema del Canvi Global, amb el protagonisme dels alumnes de les diferents matèries implicades en aquest camp i la col·laboració de la Facultat de Biologia.

1) Un Toc de TICC per Catalunya. Presentació del 3er Informe del Canvi Climàtic a Catalunya.

La presentació la farà el Professor David Saurí de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i membre de la Comissió que ha elaborat el TICC (3r informe del Canvi Climàtic a Catalunya).

Dia: 20 de Febrer  

Hora: 12:00 hores

Lloc: Aula Magna de la Facultat de Biologia (Universitat de Barcelona)

 2) El 2n Cicle de Conferències EcoClimaUB. El qual es realitzarà en 2 sessions el dilluns 15 i el dimarts 16 de Maig a l’Aula Magna de la Facultat de Biologia en horari de matí. Els detalls els trobareu al programa que apareixerà oportunament al nostre blog.

3) Flash-Mob pel Canvi Climàtic. El dia 16 de Maig com activitat final de les jornades.

4) Qui fa què sobre canvi climàtic a la UB? Xerrades curtes (màxim 3 minuts) on els alumnes de la UB que facin treballs relacionats amb el canvi global (TFG, TFM, Doctorat) presentin de forma ràpida la seva feina i es generi després un debat entre ells i els assistents. A finals de Juny.

5) Mostra bibliogràfica de llibres i materials sobre el canvi global. Gràcies a la col·laboració del CRAI de la Facultat de Biologia i aprofitant la festa cultural de Sant Jordi, durant el mes d’abril podreu gaudir d’aquesta exposició.

A aquestes activitats s’hi afegiran totes aquelles que pugin anar sorgint al llarg del semestre. És voluntat dels organitzadors estendre aquestes activitats a altres facultats de la Universitat de Barcelona, sempre que es puguin trobar els suports adients.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s