Les inversions per a reduir la petjada de carboni en la viticultura són economicament viables!

“Un any més l’EcoSostenibleWine ha estat el fòrum on es fa ressò de temes claus per l’evolució de la viticultura considerant  el nou escenari climàtic i la conservació del medi ambient.
En aquesta edició s’ha constatat que la normativa ecològica actual necessita evolucionar paral·lelament a l’actual realitat climàtica i el sector demana més coherència en aquest sentit per tal de ser proactius en la reducció d’emissions. No es pot parlar de viticultura ecològica sense considerar l’impacte en CO2 equivalent derivat de l’aplicació de determinats fitosanitaris, ni es pot continuar utilitzant coure (Cu) sense plantejar-se alternatives menys tòxiques o reduir-ne les dosis d’aplicació.
S’ha parlat sobre agricultura convencional i ecològica, s’han comparat en termes d’emissions de CO2 i també s’han destacat quines inversions podrien fer els cellers per millorar la seva petjada de carboni.
Per altra banda, s’ha parlat sobre la problemàtica del coure a la vinya, com reduir les seves dosis i quins productes el podrien substituir.”
PER A VEURE LES SEVES CONCLUSIONS ENTRA A ECOSOSTENIBLE WINE
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s