2n Cicle de Conferències EcoClimaUB: 15 i 16 de Maig del 2017

El 2n Cicle de Conferències EcoClimaUB es realitzarà en 2 sessions: el 15 i 16 de MAig del 2017.

Constarà de 2 blocs:

PONÈNCIES:

Un/a expert/a en diferents àmbits relacionats sempre amb el canvi climàtic i la COP21 realitzarà una ponència, i després disposarem d’uns minuts per a preguntar tot allò que ens inquieti. En breus us anunciarem els ponents!

FEEDBACK EcoClimaUB:

Es realitzaran a continuació dels ponents dels dies esmentats. I es destinarà un màxim de 1.30 hores.

  • OBJECTIU: crear xarxa entre l’alumnat de la Facultat de Biologia, així com amb la Universitat de Barcelona en general. L’eix en comú serà el CANVI CLIMÀTIC. És una oportunitat molt bona per a practicar per a la presentació dels vostres treballs!
  • QUI POT PARTICIPAR? Alumnes de la Universitat de Barcelona, que vulguin exposar els seus treballs de TFG, TFM o Doctorat. Així com alumnes de l’assignatura de Diagnosi del Canvi Climàtic del Grau de Ciències Ambientals.
  • EN QUÈ CONSISTEIX? En xerrades de màxim 5 minuts, on l’alumnat ens ha de fer 5 cèntims del seu treball (sempre relacionat amb el canvi climàtic). I després hi haurà 5 minuts de preguntes. Poden ser en català, castellà o anglès. Només acceptarem de 5 a 7 diapositives màxim. 
  • TOTHOM: els participants de les sessions rebran un justificant de participació, i es penjaran els seus abstracts-resums al blog. A més, tothom que vingui com a oient rebrà un justificant d’assistència.
  • PREMIS: s’escollirà als 3 millors “Feedback EcoClimaUB” de cada sessió, ja siguin TFG, TFM, PhD o treballs de l’assignatura. Els criteris de selecció són: capacitat de difondre el contingut del seu estudi en 5 minuts, contingut i originalitat.

Al blog, també volem penjar els abstract-resums de qualsevol TFG, TFM o doc-postdoc relacionat amb el canvi climàtic i realitzat a la Universitat de Barcelona. Només cal que ho enviïs a: ecoclima@googlegroups.com.

Per a més informació, en breus penjarem el programa sencer.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s