Què és la COP21

Com sabeu aquests dies s’està celebrant la COP21 a Paris. Sembla ser que aquesta conferencia si que, de veritat, vol arribar a acords i que aquests siguin vinculants.

QUÈ ÉS LA COP 21?

La COP21 (Conferència entre les parts), també coneguda com a París2015 es la reunió anual dels països que van firmar l’acord de canvi climàtic de Rio de Janeiro de 1992. L’objectiu principal d’aquesta trobada internacional és aconseguir un acord mundial que defineixi les polítiques climàtiques mundials i els acords de cooperació internacional que han de dur-se a terme a partir de 2020. L’acord substituiria i renovaria el termes acordats en el Protocol de Kyoto, per assolir un acord global per limitar el creixement de les temperatures a 2ºC.

El que pretenem es que la celebració de la COP21 no passi sense pena ni gloria per la Facultat de Biologia a on hi ha molts professors que treballen en temes de canvi climàtic  assignatures que el tracten.

Per tant hem decidit fer algunes accions per animar al personal de la facultat a que aquests dies comparteixi el seu treball amb tots els altres.

Una de les accions ha estat col·locar uns panells a l’Àgora de la Facultat a on penjar notícies.

Aquesta primera setmana serà de tempteig, veurem com avancen les negociacions, la propera és a la que s’han d’arribar a acords. Serà interessant veure el que passa.

Hem parlat amb la Dr. Durfort i de tot el que surti se’n farà un resum per la setmana de St. Jordi. També pretenem que qualsevol professor pugui fer servir el material resultant en les seves classes i que la informació estigui a disposició de tots els membres de la Facultat que ho necessitin.

QUÈ PRETENEM AMB AQUESTS PANELLS?

Que els alumnes, professors i altres membres de la Facultat de Biologia, siguin conscients que s’està fent aquesta conferència i trobin aquí les principals notícies que es vagin produint i que comparteixin amb tota la facultat aquelles notícies que es vagin produint.

DE QUINA MANERA HO VOLEM FER?

Doncs anar penjant als panells aquelles notícies que es vagin produint sobre la reunió i que les notícies les aneu generant vosaltres.

Per ordenar el tema, i que no sigui un guirigall, podeu deixar les vostres aportacions a Consergeria  a nom del Professor Narcís Prat i les anirem classificant i penjant.

També farem difusió i proporcionarem notícies mitjançant aquest blog i per twitter i facebook.

QUÈ US DEMANEM?

Doncs que ens ajudeu, i ens feu arribar notícies, treballs vostres sobre el tema, resums etc…al voltant de 3 preguntes principals que trobareu als apartats “Què opina el professorat” i “Què opines tu”.

MOLTES GRÀCIES A TOTS I TOTES PER A PARTICIPAR!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s